Voor een gemeente in het zuiden zijn wij op zoek naar een projectleider voor 36 uur. Gedurende een jaar.

De projectleider verzorgt de projectleiding van de hem/haar toegewezen projecten. Dit zijn vaak projecten die onderdeel zijn van een complex en/of omvangrijk programma. Ook kunnen het projecten zijn die vanuit hun omvang, afbreukrisico, minder multidisciplinaire karakter en/of doorlooptijd van het project meer gekaderd zijn. Het overgrote deel van de projecten zijn ruimtelijke opgaves. Dit kunnen woningbouwprojecten zijn maar bijvoorbeeld ook projecten voor maatschappelijk vastgoed. 

De projectleider verzorgt de afstemming, voorbereiding, planning, realisatie en evaluatie van het project en stuurt- in- en externe projectteamleden aan. De projectleider is voor de projectopdrachtgever en alle andere in- en externe stakeholders het eerste aanspreekpunt voor het project en verantwoordelijk voor de kwaliteit, de inzet van de middelen en de behaalde resultaten. Daarnaast adviseert de projectleider het management m.b.t. alle tactische en operationele aspecten van de toegewezen projecten. 

Functie-eisen  

Je hebt een opleiding op HBO/WO niveau. Je hebt  aantoonbare ervaring in het aansturen van ruimtelijke projecten en enige ervaring met de bestuurlijke/politieke aspecten.  Je hebt ervaring met de aansturing van projectteamleden en kennis van de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot vergunningen. 

Als aanvulling op ons team zoeken wij een enthousiast, pro-actief en resultaatgericht persoon die met een frisse blik kan kijken en beschikt over lef.   

Bent u geïnteresseerd, mail dan naar fleur@koopmanoptima.nl